http://www.agnestekent.nl

http://www.agnestekent.nl

AUTHENTIEKE EN ORIGINELE ILLUSTRATIES ALS LUXE ANSICHTKAARTEN 
HET BESTE UIT ITALIE
(high gloss, 165 x 115 mm, 350 grs.)
Ook altijd zo'n moeite met het zoeken van een leuke kaart voor de heren? Een leuke compilatie van Italiaanse gerechtjes ingelijst in de keuken?
Agnes tekent de luxe, lekkere en klassieke zaken...
Een originele uitnodiging voor uw bedrijfsfeest, jubileum of attentie voor uw zakenrelaties!

KLIK HIER VOOR DE LINK NAAR DE WEBWINKEL >>

http://www.agnestekent.nl

ORIGINELE ZEEUWSE LEKKERNIJEN

(high gloss, 165 x 115 mm, 350 grs.)

Een persoonlijke attentie voor uw zakendiner? Een relatiegeschenk, bijlage in uw kerstpakket. Een originiele uitnodiging? Of gewoon als bij verjaardag, jubileum of uitnodiging? Als serie in te lijsten; leuk in de keuken! 

KLIK HIER VOOR DE LINK NAAR DE WEBWINKEL >>

 

 

 

 


http://www.agnestekent.nl

Aangenaam en eventueel proost met een prosecco! Ik ben Agnes en teken de sterren van de hemel. Flonkerend. Prikkelende bubbels, transparante visie, eigenwijze smaak. Met een krachtig handschrift, karakteristieke lijnvoering, verrassende invalshoeken en originele vondsten vertaal ik de boodschap of het verhaal.

unique selling points:

razendsnel
inventief
origineel

breed inzetbaar
authentiek 

Vanwege jarenlange ervaring als eerstegraadsdocent in het grafische en communicatieve beroepsonderwijs en jarenlange ervaring als fulltime ontwerper (grafisch, webdesign, styling fotografie, Photoshop, Illustrator) heb ik feeling met de ontwikkelingen in het vak, marketingstrategieën en het vertalen bedrijfsidentiteit. Dit in combinatie met een verregaande creatieve geest, verrassende gedachtenspinsels en conceptuele inslag altijd de juiste plaatjes bij het juiste verhaal.