http://www.agnestekent.nl

Ik ben het best bereikbaar op 0031 6 24 66 81 36 of via de mail info@agnestekent.nl
Het kan heel snel, maar we kunnen ook alle tijd nemen om over en weer ideeen te ventileren, te klankborden en te feedbacken. Even samen iets drinken of eten behoort uiteraard tot de mogelijkheden... Vaak ontstaan aan tafel in een gezellige ambiance de beste ideeen!

.
.
.
.

 

http://www.agnestekent.nl

http://www.agnestekent.nl

Aangenaam en eventueel proost met een prosecco! Ik ben Agnes en teken de sterren van de hemel. Flonkerend. Prikkelende bubbels, transparante visie, eigenwijze smaak. Met een krachtig handschrift, karakteristieke lijnvoering, verrassende invalshoeken en originele vondsten vertaal ik de boodschap of het verhaal.

unique selling points:

razendsnel
inventief
origineel
breed inzetbaar
authentiek 

Vanwege jarenlange ervaring als eerstegraadsdocent in het grafische en communicatieve beroepsonderwijs en jarenlange ervaring als fulltime ontwerper (grafisch, webdesign, styling fotografie, Photoshop, Illustrator) heb ik feeling met de ontwikkelingen in het vak, marketingstrategieën en het vertalen bedrijfsidentiteit. Dit in combinatie met een verregaande creatieve geest, verrassende gedachtenspinsels en conceptuele inslag altijd de juiste plaatjes bij het juiste verhaal.