http://www.agnestekent.nl

http://www.agnestekent.nl

Illustratie uit een serie gemaakt in Copan, Honduras tijdens een werkreis van Rabobank Foundation, waarin ik gevraagd werd om het verbeterde leven van de koffieboeren in beeld te brengen (penseel en inkt, kleurpotlood) 2004
Publicatie 'De wereld in jouw handen' 2005

http://www.agnestekent.nl

Kleurboek in opdracht van het Cobramuseum Amstelveen met in de illustraties citaten uit bekende werken van de bekende Cobraschilders (pen en inkt) 2003

http://www.agnestekent.nl

Stills uit animatiefilm 'De prinses op de erwt" (kleurpotlood, Photoshop) 2005

http://www.agnestekent.nl

Serie illustraties voor lesbrieven over allochtonen in opdracht en uitgevoerd door SKVA Amsterdam (pen en inkt) 1998

http://www.agnestekent.nl

illustraties voor 2 delen uit de serie Leeslijn Meulenhoff Educatief (pen en inkt, aquarel) 1990

http://www.agnestekent.nl

Expositie 'Het spelende kind' Museum Gouda
De hieronder getoonde afbeeldingen zijn een aantal uit de serie kinderportretten die in in 2010 maakte. De aanleiding is een optelsom van ervaringen met kinderen en projecten in ontwikkelingslanden, waarin ik me realiseerde dat kinderen daar te snel volwassen zijn geworden en beschadigd zijn door zaken die ik niet wil weten.
(acryl, aquarel, krijt, inkt, kleurpotlood, traan en snot) 2010

http://www.agnestekent.nl

http://www.agnestekent.nl

http://www.agnestekent.nl

Aangenaam en eventueel proost met een prosecco! Ik ben Agnes en teken de sterren van de hemel. Flonkerend. Prikkelende bubbels, transparante visie, eigenwijze smaak. Met een krachtig handschrift, karakteristieke lijnvoering, verrassende invalshoeken en originele vondsten vertaal ik de boodschap of het verhaal.

unique selling points:

razendsnel
inventief
origineel
breed inzetbaar
authentiek 

Vanwege jarenlange ervaring als eerstegraadsdocent in het grafische en communicatieve beroepsonderwijs en jarenlange ervaring als fulltime ontwerper (grafisch, webdesign, styling fotografie, Photoshop, Illustrator) heb ik feeling met de ontwikkelingen in het vak, marketingstrategieën en het vertalen bedrijfsidentiteit. Dit in combinatie met een verregaande creatieve geest, verrassende gedachtenspinsels en conceptuele inslag altijd de juiste plaatjes bij het juiste verhaal.