http://www.agnestekent.nl

http://www.agnestekent.nl

Stichting Wereldouders vraagt aandacht voor de slachtoffers van de aardbevingen in Haiti in 2010. Illustratie 'Kuikentje' uit de serie kinderportretten die in in 2010 maakte.
De aanleiding is een optelsom van ervaringen met kinderen en projecten in ontwikkelingslanden, waarin ik me realiseerde dat kinderen daar te snel volwassen zijn geworden en beschadigd zijn door zaken die ik niet wil weten.
(acryl, aquarel, krijt, inkt, kleurpotlood, traan en snot) 2010

http://www.agnestekent.nl

http://www.agnestekent.nl

Illustraties voor pr-activiteiten Rotary Doctors Nederland. Deze tekeningen maakte ik ter plekke in de tijdelijke huisartsenposten in de omgeving van Mpeketoni, Kenia. (aquarel/kleurpotlood) 2011

http://www.agnestekent.nl

Spread uit het boek 'BOUWEN AAN EXPERIMENTELE EXPRESSIE': kunstproject met patiënten psychiatrisch ziekenhuis Shkoder Albanië http://www.agnestekent.nl/p/albanie.htm (aquarel, kleurpotlood) 2007

http://www.agnestekent.nl

http://www.agnestekent.nl

Aangenaam en eventueel proost met een prosecco! Ik ben Agnes en teken de sterren van de hemel. Flonkerend. Prikkelende bubbels, transparante visie, eigenwijze smaak. Met een krachtig handschrift, karakteristieke lijnvoering, verrassende invalshoeken en originele vondsten vertaal ik de boodschap of het verhaal.

unique selling points:

razendsnel
inventief
origineel
breed inzetbaar
authentiek 

Vanwege jarenlange ervaring als eerstegraadsdocent in het grafische en communicatieve beroepsonderwijs en jarenlange ervaring als fulltime ontwerper (grafisch, webdesign, styling fotografie, Photoshop, Illustrator) heb ik feeling met de ontwikkelingen in het vak, marketingstrategieën en het vertalen bedrijfsidentiteit. Dit in combinatie met een verregaande creatieve geest, verrassende gedachtenspinsels en conceptuele inslag altijd de juiste plaatjes bij het juiste verhaal.