http://www.agnestekent.nl

http://www.agnestekent.nl

Illustraties voor de jaarlijkse Mille Miglia Italie, editie 2015. Tekeningen gemaakt in Buonconvento (pen, aquarel,kleurpotlood) 2014

http://www.agnestekent.nl

In 2006 bezocht ik voor de eerste keer de kinderen op de vuilnisbelten en het weeshuis te Miacatlan, Mexico. Ik schreef/tekende mijn ervaringen en het resultaat is het boek '15 + 15 is meer dan een optelsom van een gedeelde ervaring (ISBN nummer: 978-90-9022133-5)

http://www.agnestekent.nl

Boegbeeld van het boek en trots van het weeshuis: het meidenelftal (aquarel, kleurpotlood) 2006

http://www.agnestekent.nl

Aangenaam en eventueel proost met een prosecco! Ik ben Agnes en teken de sterren van de hemel. Flonkerend. Prikkelende bubbels, transparante visie, eigenwijze smaak. Met een krachtig handschrift, karakteristieke lijnvoering, verrassende invalshoeken en originele vondsten vertaal ik de boodschap of het verhaal.

unique selling points:

razendsnel
inventief
origineel
breed inzetbaar
authentiek 

Vanwege jarenlange ervaring als eerstegraadsdocent in het grafische en communicatieve beroepsonderwijs en jarenlange ervaring als fulltime ontwerper (grafisch, webdesign, styling fotografie, Photoshop, Illustrator) heb ik feeling met de ontwikkelingen in het vak, marketingstrategieën en het vertalen bedrijfsidentiteit. Dit in combinatie met een verregaande creatieve geest, verrassende gedachtenspinsels en conceptuele inslag altijd de juiste plaatjes bij het juiste verhaal.